fbpx

Tilaa ilmainen video-auditointi!

Tunnista markkinointistrategiasi puutteet, ymmärrä kuinka kilpailijasi hyödyntävät videoita, ja opi miten pääset askeleen edelle! 

Tilaa ilmainen auditointi:

Mitä auditointi sisältää?

  • Kokonaisvaltainen videostrategian auditointi
  • Hakukoneoptimoinnin tehokkuuskatsaus
  • Sosiaalisen median sitoutumisen arviointi
  • Kilpailija-analyysi
  • Kehitysehdotukset
  • Ei velvoita mihinkään

Ps. Auditointimme ei ole vain tarkistuslista, vaan se on etenemissuunnitelma sinulle jatkoa varten. Tarjoamme käytännön vinkkejä ja näkemyksiä. Näillä pyritään tuomaan esille ne asiat mikä toimii ja missä on vielä parannettavaa! 🙂

Tilaa ilmainen auditointi:

FAQ – usein kysytyt kysymykset

Mikä on videomarkkinoinnin auditointi?

Videomarkkinoinnin auditointi on kattava tarkastelu yrityksesi digimarkkinoinnin nykytilasta, ja erityisesti vielä videomarkkinoinnin näkökulmasta. Auditointi tarjoaa selkeän kuvan vahvuuksistasi ja kehitysmahdollisuuksistasi.

Maksaako auditointi?

Auditointi on täysin ilmainen, eikä sisällä mitään piilokustannuksia. Annamme tämän palvelun näyttääksemme, mitä osaamme ja avustaaksemme yrityksiä hahmottamaan videomarkkinoinnin tarjoamat mahdollisuudet.

Velvoittaako auditointi minua?

Ei. Emme velvoita sinua mihinkään. Tämä sinulle täysin riskitön tapa saada asiantuntija-arvio videomarkkinoinnistasi.

Mitä auditointiin tarvitaan?

Emme käytännössä tarvitse muuta kuin nimen ja sähköpostiosoitteen. Jos emme löydä yritystä näiden avulla otamme yhteyttä kyseiseen sähköpostiosoitteeseen.

Kuinka kauan auditoinnissa kestää?

Tyypillisesti auditointi valmistuu 5-7 arkipäivän kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta. Jonka jälkeen otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme purkupalaverin.

Miten saan auditoinnin tulokset?

Auditoinnin jälkeen käydään tulokset läpi purkupalaverissa ja annamme yrityksellesi kehitysehdotuksia tulosten perusteella. Halutessanne teemme myös yhteistyöehdotuksen, jossa kerromme, miten voimme auttaa teitä pääsemään tavoitteisiinne.

Kurkkaa mitä meidän aikaisemmat asiakkaamme meistä sanovat!

Yhteistyö Joonaksen kanssa on sujuvaa. Videot ovat ammattimaisesti tuotettuja ja hyvälaatuisia. Lopputulos oli juuri sellainen, kun asiakas halusi. Kommunikointi Joonaksen kanssa on helppoa – Joonas osaa kuunnella ja ottaa huomioon asiakkaan toiveet ja ehdotukset.  Hänellä on hyvät taidot ratkoa haasteita ja Joonas tuo rohkeasti esille vaihtoehtoja, joilla voidaan parantaa lopputulosta. Asiakkaalle päätyi hienosti tuotettuja videoita, joissa on positiivinen energia, ja niitä jaksaa katsoa, vaikka olisi pitempikin video katsottavana.

Kiitos Joonakselle hyvästä yhteistyöstä!

Hanna Rossi

Finnish Red Cross - International Aid

Luovionin kanssa olemme meidän porukalle tehneet videoita ja homma toiminut loistavasti. Omia ideoitamme kunnioitetaan ja annetaan ammattilaisen näkökulmasta loistavia vinkkejä. Työn jälki pelkkää priimaa

Aki Hanhineva

Euromaster Espoo Lommila

Tilaa ilmainen auditointi:

Mutta, miksi Luovion?

📈 Uuden ajan videotoimisto

Mikä ihmeen uuden ajan videotoimisto? No se on sellainen toimisto joka tekee muutakin kuin pelkkiä videoita. Se ymmärtää miten bisnes pyörii oikeasti, ja miten videoilla saadaan tehtyä oikeasti tulosta, myös sun yritykselle. Strategiaa unohtamatta!

🎥 Yli 1300 videon kokemuksella

Kuka vaan voi nykypäivänä tehdä puhelimella videon, mutta aidosti tuloksia tuovan videon tekeminen vaatii valitettavasti muutakin kuin Rec-napin painamista.

Tässä kohtaa vuosien kokemuksesta on hyötyä! 😉

🤝 Räätälöidyt ratkaisut

Meillä ymmärretään että jokainen asiakas on ainutlaatuinen ja tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sun yrityksesi tarpeisiin.

Ps. Luovion tarjoaa 100% tyytyväisyystakuun!

Ota yhteyttä
Laita meille viestiä, vastaamme sinulle mahdollisimman pian!