Referenssit

Me voimme ratkaista myös sinun ongelmasi, jos ne liittyvät videoihin, kotisivuihin tai muuhun verkkonäkyvyyteen.

Suosittelut

Tutustu tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksiin.

Luovionin kanssa olemme meidän porukalle tehneet videoita ja homma toiminut loistavasti. Omia ideoitamme kunnioitetaan ja annetaan ammattilaisen näkökulmasta loistavia vinkkejä. Työn jälki pelkkää priimaa

Aki Hanhineva

Euromaster Espoo Lommila

”Todella hyvä laatu ja ammattilaisen ote kuvaukseen ja lopputulokseen erittäin tyytyväinen! Suosittelen ehdottomasti!”

Joonas Heikkilä

JHC Cars Oy

”Olen tehnyt hyödyllistä yhteistyötä Luovionin kanssa jo vuosia. Olemme toteuttaneet verkkovalmennuksia ja Facebook-mainoksia sekä Luovion on tehnyt yritykselleni nettisivut ja hyvin toimivan verkkokaupan. Luovion striimasi myös väitöstilaisuuteni haastavissa olosuhteissa. Luovion on tehnyt myös kirjojeni taiton ja graafisen suunnittelun ja interaktiivisia työkaluja työyhteisöjen kehittämistyöhön.

Yhteistyö Luovionin kanssa on mahdollistanut oman yritykseni brändin rakentamista ja työskentelyn monipuolistamista kokonaisvaltaisesti. Nyt olen itse tehnyt verkkovalmennusta ja Luovionin ammattitaito on ollut oman oppimiseni mahdollistaja. Suosittelen!”

Ritva Ranta

ritvaranta.com

”Olen ollut mukana useammassa livelähetyksessä, jossa Luovion on ollut teknisenä toteuttajana. Esiintyjänä minulla on ollut helppoa hoitaa oma hommani, kun olen voinut luottaa siihen, että tekniikka pelaa ja tekeminen on ammattitaitoista.”

Petro Poutanen

Optifluence Oy

Tutustu työnäytteisiimme

Meidän kanssamme parannat verkkonäkyvyyttäsi vaikuttavilla videoilla sekä helppokäyttöisillä kotisivuilla.

Yrityksen esittelyvideo

JHC Cars Oy:n virallinen yrityksen esittelyvideo. Käsikirjoitus luotiin yhdessä jotta saatiin kaikki tärkein videossa esille. Kyseessä oli lyhyen formaatin video, jota käytetään yrityksen sosiaalisissa medioissa luomaan positiivista ja helposti lähestyttävää brändikuvaa.

Markkinointivideo

Lyhyen formaatin pystyvideo, jota käytetään yrityksen sosiaalisissa medioissa. Ylläpidetään yrityksen positiivista brändikuvaa ja nostamaan esille erilaisia koulutusmuotoja. Suunniteltu käytettäväksi myös mainonnassa.

Markkinointivideo tapahtumalle

Alkavan kauden teaser-tyyppinen video NCK:lle, joka tehtiin yhteistyössä Euromasterin ja Mainosahon kanssa. Luovion on tehnyt videon käsikirjoituksen, ohjauksen, kuvaamisen ja editoinnin.

Markkinointivideo tapahtumalle

Alkavan kauden video NCK:lle, joka tehtiin yhteistyössä Mainosahon kanssa.

Markkinointivideo tapahtumalle

Markkinointivideo Elonmerkki-tapahtumalle. Tapahtuma myös livestriimattiin YouTubeen. Video tehty monikameratuotantona ja editoitu Adobe Premierellä.

Tapahtumavideo

Tapahtumavideo NCK & TCM Season Ender Party 2021 -tapahtumasta. Editoitu Adobe Premiere Prolla. Luovion on tehnyt videon käsikirjoituksen, ohjauksen, kuvaamisen ja editoinnin.

Tapahtumavideo

Tapahtumavideo MLV 2021 – Maailmanlopun Vehkeet & Friends -tapahtumasta. Toteutuksessa käytetty Adobe Premiere Pro ja Photoshop.

Tapahtumavideo

Tapahtumavideo NCK 2021 – Night Cruising Kirkkonummi -tapahtumasta. Editoitu Adobe Premiere Prolla.

Markkinointivideo verkkokaupalle

Markkinointivideo uuden verkkokaupan lanseeraukseen. Tehty käyttämällä OBS:ää ja Adobe Premiereä.

Esittelyvideo

Esittelyvideo online-kurssille. Tehty monikäyttöisyys mielessä eli voidaan hyödyntää myös markkinoinnissa. Tehty käyttämällä Adobe Premiereä.

Esittelyvideo

Esittelyvideo online-kurssille. Tehty käyttämällä Adobe Premiererä ja Doodlya.

Livestriimi

Livestriimi tehty WGH:lle (Work Goes Happy). Livelähetys tuotettu OBS-ohjelmalla monikameratuotantona ja nauhoite tehty Adobe Premierellä.

Kuvagalleria

Ota yhteyttä

Laita meille viestiä, vastaamme sinulle mahdollisimman pian!