fbpx

Se luottamuksen arvoinen videotoimisto!

Your friendly neighborhood videotoimisto!

Tavoitteenamme on tehdä videomarkkinointi jokaiselle yritykselle mahdollisimman helpoksi ja tuloksekkaaksi. Mutta, älä usko pelkästään meidän puheita, vaan kurkkaa mitä meidän aikaisemmat asiakkaamme meistä sanovat!

Meitä suositellaan!

Mitä aiemmat asiakkaamme sanovat palveluistamme? 🤩

Yhteistyö Joonaksen kanssa on sujuvaa. Videot ovat ammattimaisesti tuotettuja ja hyvälaatuisia. Lopputulos oli juuri sellainen, kun asiakas halusi. Kommunikointi Joonaksen kanssa on helppoa – Joonas osaa kuunnella ja ottaa huomioon asiakkaan toiveet ja ehdotukset.  Hänellä on hyvät taidot ratkoa haasteita ja Joonas tuo rohkeasti esille vaihtoehtoja, joilla voidaan parantaa lopputulosta. Asiakkaalle päätyi hienosti tuotettuja videoita, joissa on positiivinen energia, ja niitä jaksaa katsoa, vaikka olisi pitempikin video katsottavana.

Kiitos Joonakselle hyvästä yhteistyöstä!

Hanna Rossi

Finnish Red Cross - International Aid

Luovionin kanssa olemme meidän porukalle tehneet videoita ja homma toiminut loistavasti. Omia ideoitamme kunnioitetaan ja annetaan ammattilaisen näkökulmasta loistavia vinkkejä. Työn jälki pelkkää priimaa

Aki Hanhineva

Euromaster Espoo Lommila

”Todella hyvä laatu ja ammattilaisen ote kuvaukseen ja lopputulokseen erittäin tyytyväinen! Suosittelen ehdottomasti!”

Joonas Heikkilä

JHC Cars Oy

”Olen tehnyt hyödyllistä yhteistyötä Luovionin kanssa jo vuosia. Olemme toteuttaneet verkkovalmennuksia ja Facebook-videomainoksia sekä Luovion on tehnyt yritykselleni nettisivut ja hyvin toimivan verkkokaupan. Luovion striimasi myös väitöstilaisuuteni haastavissa olosuhteissa. Luovion on tehnyt myös kirjojeni taiton ja graafisen suunnittelun ja interaktiivisia työkaluja työyhteisöjen kehittämistyöhön.

Yhteistyö Luovionin kanssa on mahdollistanut oman yritykseni brändin rakentamista ja työskentelyn monipuolistamista kokonaisvaltaisesti. Nyt olen itse tehnyt verkkovalmennusta ja Luovionin ammattitaito on ollut oman oppimiseni mahdollistaja. Suosittelen!”

Ritva Ranta

ritvaranta.com

”Olen ollut mukana useammassa livelähetyksessä, jossa Luovion on ollut teknisenä toteuttajana. Esiintyjänä minulla on ollut helppoa hoitaa oma hommani, kun olen voinut luottaa siihen, että tekniikka pelaa ja tekeminen on ammattitaitoista.”

Petro Poutanen

Vaikuttavuussäätiö & Optifluence Oy

Tutustu työnäytteisiimme

Yrityksen esittelyvideo

JHC Cars Oy:n virallinen yrityksen esittelyvideo. Käsikirjoitus luotiin yhdessä jotta saatiin kaikki tärkein videossa esille. Kyseessä oli lyhyen formaatin video, jota käytetään yrityksen sosiaalisissa medioissa luomaan positiivista ja helposti lähestyttävää brändikuvaa.

Klikkaa tästä, jos video ei näy!

Yrityksen mainosvideo

Tehtiin KanjoCouplelle kevyt mainosvideo, jolla saadaan parannettua näkyvyyttä ja asiakasluottamusta yritystä kohtaa. TikTok- ja Instagram Reels -yhteensopiva pystyvideo.

Klikkaa tästä, jos video ei näy!

Kampanjan markkinointivideo

Lyhyen formaatin video, jolla yrityksen juhlavuosikampanja lanseerattiin. Videota käytetään yrityksen mainonnassa ja sosiaalisissa medioissa.

Klikkaa tästä, jos video ei näy!

Tapahtuman markkinointivideo

Alkavan kauden teaser-tyyppinen video NCK:lle, joka tehtiin yhteistyössä Euromasterin ja Mainosahon kanssa. Luovion on tehnyt videon käsikirjoituksen, ohjauksen, kuvaamisen ja editoinnin.

Klikkaa tästä, jos video ei näy!

Tuotevideo markkinointiin

Lyhyen formaatin vaakavideo, jota käytetään yrityksen mainonnassa sekä sosiaalisissa medioissa. Mainostetaan yrityksen tiettyä tuotetta, jolla saadaan kohdennetun mainonnan hyödyt kyseisestä tuotteesta kiinnostuneille.

Klikkaa tästä, jos video ei näy!

Markkinointivideo tapahtumalle

Alkavan kauden video NCK:lle, joka tehtiin yhteistyössä Mainosahon kanssa.

Klikkaa tästä, jos video ei näy!

Tapahtuma-/musiikkivideo

Tapahtumavideo NCK & TCM Season Ender Party 2021 -tapahtumasta. Luovion on tehnyt videon käsikirjoituksen, ohjauksen, kuvaamisen ja editoinnin.

Klikkaa tästä, jos video ei näy!

Esittelyvideo

Esittelyvideo online-kurssille. Tehty monikäyttöisyys mielessä eli voidaan hyödyntää myös markkinoinnissa.

Klikkaa tästä, jos video ei näy!

Animaatiovideo

Animaatio on loistava keino esitellä monimutkaisempiakin asioita yksinkertaisesti. Tässä esimerkissä esitellään laajempi koulutuskokonaisuus näppärästi ja napakasti animaation avulla.

Klikkaa tästä, jos video ei näy!

Livelähetys

Livestriimi tehty WGH:lle (Work Goes Happy). Tämä clippi on leikattu pidemmästä koko päivän kestävästä livelähetyksestä. Päivän aikana livelähetystä seurasi yli 15000 katsojaa.

Klikkaa tästä, jos video ei näy!

100 % tyytyväisyystakuu!

Sitoudumme työmme laatuun. Jos koet, ettei työmme vastaa odotuksiasi, palautamme rahasi. Tämä on lupauksemme sinulle.

Ota yhteyttä

Laita meille viestiä, vastaamme sinulle mahdollisimman pian!