Referenssit

Tutustu työnäytteisiimme! Me voimme ratkaista myös sinun ongelmasi, jos nea liittyvät videoihin, kotisivuihin tai vaikka taittotyöhon. Me tarjoamme sinulle monipuolisella osaamisella sisällöntuotantoa, timanttisempaa verkkonäkyvyyttä sekä luomme sinulle printtimateriaalia esitteistä kirjoihin. 

Suosittelut

Olen tehnyt hyödyllistä yhteistyötä Luovionin kanssa jo vuosia. Olemme toteuttaneet verkkovalmennuksia ja FB -mainoksia sekä Luovion on tehnyt yritykselleni nettisivut ja hyvin toimivan verkkokaupan. Luovion striimasi myös väitöstilaisuuteni haastavissa olosuhteissa. Luovion on tehnyt myös kirjojeni taiton ja graafisen suunnittelun ja interaktiivisia työkaluja työyhteisöjen kehittämistyöhön.

Yhteistyö Luovionin kanssa on mahdollistanut oman yritykseni brändin rakentamista ja työskentelyn monipuolistamista kokonaisvaltaisesti. Nyt olen itse tehnyt verkkovalmennusta ja Luovionin ammattitaito on ollut oman oppimiseni mahdollistaja. Suosittelen!

Ritva Ranta

ritvaranta.com

Olen ollut mukana useammassa livelähetyksessä, jossa Luovion on ollut teknisenä toteuttajana. Esiintyjänä minulla on ollut helppoa hoitaa oma hommani, kun olen voinut luottaa siihen, että tekniikka pelaa ja tekeminen on ammattitaitoista.

Petro Poutanen

Optifluence Oy

Referenssit

Markkinointivideo Elonmerkki -tapahtumalle. Tapahtuma myös livestriimattiin YouTubeen. Video tehty monikameratuotantona ja editoitu Adobe Premierellä.

Tapahtumavideo NCK 2021 – Night Cruising Kirkkonummi -tapahtumasta.

Markkinointivideo uuden verkkokaupan lanseeraukseen. Tehty käyttämällä OBS:ää ja Adobe Premiererä.

Esittelyvideo online-kurssille. Tehty monikäyttöisyys mielessä eli voidaan hyödyntää myös markkinoinnissa. Tehty käyttämällä Adobe Premiereä.

Esittelyvideo online-kurssille. Tehty käyttämällä Adobe Premiererä ja Doodlya.

Livestriimi tehty WGH:lle (Work Goes Happy). Livelähetys tuotettu OBS-ohjelmalla monikameratuotantona ja nauhoite tehty Adobe Premierellä.