fbpx

Verkkosivut yrityksellesi

Meidän avulla luomme yhteisen verkkosivustoprojektin avulla sinulle tavoitteitasi palvelevat, helposti ylläpidettävät verkkosivut.

Oman verkkosivuston hyödyt yritykselle

Saat lisää näkyvyyttää

Verkkosivusto voi auttaa yritystä tavoittamaan laajemman yleisön, mikä voi houkutella uusia asiakkaita ja lisätä bränditietoisuutta. Oman verkkosivuston avulla saat lisänäkyvyyttä hakukoneissa, joissa ihmiset 80% ostopäätöksistä tietoa etsii.

Helpotat asiakkaidesi päätöksentekoa

Verkkosivusto toimii asiakaspalvelijana kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Verkkosivuston avulla voit tarjota tietoja tuotteistasi ja palveluistasi sekä annat asiakkaille mahdollisuuden ottaa helposti yhteyttä yritykseen tai saada tukea. Hyvä verkkosivusto tarjoaa vastauksen niihin kysymyksiin, joita asiakkaasi etsivät.

Parannat uskottavuuttasi

Verkkosivustosi on digitaalinen käyntikorttisi. Ammattimainen verkkosivusto voi auttaa yritystä näyttämään uskottavammalta potentiaalisten asiakkaiden silmissä. Verkkosivustosi ilme sekä sisältö antavat sinusta juuri sellaisen kuvan, kuin haluatkin antaa.

Kotisivujen rakentaminen kanssamme etenee ehdoillasi

Meidän avulla luomme yhteisen verkkosivustoprojektin avulla sinulle tavoitteitasi palvelevat, helposti ylläpidettävät verkkosivut.

Verkkosivustoprojektiin kanssamme aina kuuluu kaikki aina yhteisistä suunnittelupalavereista sivustoalustan perehdyttämiseen ja tarvittaessa myös ylläpitoon.

Kotisivuprojektin vaiheet

Projektimme etenevät prosessien mukaisesti, jossa asiakas on keskiössä. Projektit alkavat yhteisillä suunnittelupalavereilla ja läpi asiakkaan näkemyksen sekä mielipiteet otetaan huomioon. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle paras ratkaisu yhdessä.

VAIHE 1
Tavoitteiden määrittely ja tarpeiden kartoitus

 1. Suunnittelupalaveri:
  Palaverissa kartoitamme tarpeitasi ja keskustelemme tavoitteistasi. Palaverin tavoitteena on löytää sinun tavoitteisiisi järkevin ja kustannustehokkain ratkaisu sekä ideoida yhdessä, miten voit maksimoida sivustoon liittyvillä valinnoilla näkyvyyttä verkossa.

VAIHE 2
Alustan valinta ja projektisuunnitelma

 1. Projektisuunnitelma:
  Valitsemme yhdessä sinulle soveltuvan alustan, riippuen verkkosivustosi tavoitteista ja toiveistasi ylläpitoon. Luomme aikataulun projektille sekä määritämme jokaiselle osapuolelle tarvittavat vastuut varmistaakseemme onnistuneen sivustoprojektin.
 2. TARVITTAESSA Sisältösuunnitelma ja graafisen ilmeen määrittäminen

VAIHE 3
Sivustoluonnoksen katselmointi ja sivuston tuotanto

 1. Sivustoluonnoksen katselmointi
 2. Sivuston tuotanto
 3. Sivuston julkaisu
 4. Perehdytys sivuston päivittämiseen
 5. TARVITTAESSA Sähköpostipalvelimen rakentaminen:
  omalla verkkotunnuksellasi voit luoda sinulle oman sähköpostipalvelimen – autamme sinua sen luomisessa tarvittaessa.
 6. TARVITTAESSA Sivuston ylläpito

Haluatko yrityksesi kasvuun?

Varaa tapaaminen, niin mietitään sulle paras tapa kasvaa digimarkkinoinnin avulla.

Digimarkkinoinnin starttipaketit yrityksellesi

100 % tyytyväisyystakuu!

Lupaamme, että työn laatu on vähintään sen arvoinen, mitä me siitä pyydämme. Jos sinusta tuntuu, että videoiden tai nettisivujen laatu ei ole sitä mistä mielestäsi maksoit, annamme sinulle rahasi takaisin!

Ota yhteyttä

Laita meille viestiä, vastaamme sinulle mahdollisimman pian!