Videot yrityksellesi – somevideot, brändivideot ja tuotevideot

Tarjoa arvoa yleisöllesi ja kerro tarinoita, jotka resonoivat. Meidän avullamme saat monipuolista videotuotannon osaamista sinun tarpeisiisi.

Miksi videoista on tullut niin tärkeitä?

 

Keskittymiskyky

Verkossa saatavilla olevan sisällön lisääntyessä ihmisten huomion kiinnittäminen ja kiinnittäminen on tullut vaikeammaksi. Videot ovat loistava tapa tehdä tämä, koska niitä on helppo käyttää ja ne voivat välittää paljon tietoa lyhyessä ajassa.

Sosiaalinen media ja kännykkäkäyttö

Videot ovat erittäin suosittuja sosiaalisen median alustoilla, ja niitä jaetaan yleensä useammin kuin muuta sisältöä. Tämä voi auttaa yrityksen viestiä tavoittamaan laajemman yleisön. Videot myös sopivat hyvin mobiilillaitteille, koska niitä on helppo katsella liikkeellä ollessaan.

Hakukonenäkyvyys

Hakukoneet suosivat usein videosisältöä sisältäviä verkkosivustoja, mikä voi auttaa yrityksen verkkosivustoa sijoittumaan korkeammalle hakutuloksissa. YouTube maailman toiseksi suosituin hakukone, joten videoiden osuus tiedonhaussa on myös merkittävä.

Videoprojekti kanssamme etenee suunnitellusti ja sinun ehdoilla

Videoprojekti kanssamme etenee selkeän projektisuunnitelman mukaisesti, jonka avulla varmistamme läpinäkyvän tuotannon sekä tilaajalle mahdollisuuden vaikuttaa videon lopputulokseen mahdollisimman helposti sekä selkeästi.

Videoprojektin pituus vaihtelee projektin laajuudesta ja tarvittaessa projekti saadaan maaliin nopeallakin aikataululla, jopa parissa viikossa.

Suunnitteluvaiheessa tärkeintä on miettiä mikä vaikutus videolla katsojaan halutaan saada aikaiseksi. Onko videon tarkoitus tehostaa näkyvyys- vai myyntivaiheessa? 

Videoprojektin vaiheet

Projektimme etenevät prosessien mukaisesti, jossa asiakas on keskiössä. Videoprojektit alkavat yhteisillä suunnittelupalavereilla ja läpi videotuotannon asiakkaan näkemyksen sekä mielipiteet otetaan huomioon. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle paras ratkaisu yhdessä.

VAIHE 1
Videon suunnittelu

 1. Suunnittelupalaveri:
  määritetään projektin tavoitteet ja tehdään tarpeiden kartoitus, suunnitellaan minkälaista sisältöä ja mihin tarkoitukseen video luodaan sekä päätetään projektin budjetti
 2. Käsikirjoituksen luominen, kuvaussuunnitelma ja kuvauslokaation valitseminen

VAIHE 2
Kuvaus ja editointi

 1. Kuvaaminen
 2. Ensimmäinen editointi
 3. Revisio, eli tarkistuskierros
 4. Toinen editointi

VAIHE 3
Julkaisu ja vaikuttavuuden seuranta

 1. Julkaisu valituissa kanavissa suunnitellusti
 2. Videon optimointi eri alustoille, esim. Instagram tai TikTok
 3. KPI-tavoitteiden seuranta

Videotuotantomme arvot

 • Autamme aina suunnittelusta julkaisuun – koko tuotantoprosessin läpi
 • Suunnittelemme videon sinun tarpeisiisi – käsikirjoitus luodaan yhdessä sinun kanssa
 • Videon editoinnissa kuuntelemme sinun mielipidettä – mahdollisuus vaikuttaa lopputulokseen
 • Alustakohtainen optimointi
 • Monikäyttöinen lopputulos – teemme halutessasi videosta eri versioita

Ota yhteyttä

Laita meille viestiä, vastaamme sinulle mahdollisimman pian!